kedd, február 06, 2007

Tonyó


Lelkileg egymásra hangolódott bloggerek ülnek az ország különböző lakásaiban, különböző nagyszobákban, hasonló távirányítókkal a kezükben. Van, aki a Friderikuszon akad fenn, van, aki Tonyót nézi.

Természetesen a Rogán Tonyóról van szó, aki villantott valamit a magánéletéből a Szulák-showban.

A Szulák-show már önmagában is egy viszonylag érdekes jelenség. Egy dagadt tehén, na jó, legyen píszí: molett hölgy a műsorvezető. De nem ez a baj. Mégcsak nem is az, hogy ez a hölgy nagyon rossz riporter. Olyan műsorról beszélünk, ahol mindez semmit sem jelent, az ember észre sem veszi - ugyanis itt az összhatás igazán megrázó. Egy üres stúdióban beszélgetnek emberek, eddig viszonylag olcsó a műsor, s ehhez vettek még a kínai piacon egy nagyon harsányan kacagó nevető- és tapsgépet. Például Kóka miniszter vall a szerelemről, azt mondja, hogy szerelmes, erre a gép felröhög, azt mondja, hogy küldött a csajnak egy sms-t, a gép megint kuncog.

S hogy miért van szükség a gépre? Mert így olcsóbb, így egyszerűbb, no meg Szulák Andrea kizárólag humortalan emberek társaságában mutatkozik, ami még nem is volna egy kivételes dolog, szoktak humortalan emberek is csacsogni a tévében, de Szuláknál olyan humortalan emberek tűnnek fel, akik valamiért humorosnak gondolják magukat.

Most egymás között vagyunk, most megmondhatod - kacsintott tegnap is Szulák Rogán Antal belvárosi polgármesterre, aki azonnal elkezdte ontani a szebbnél szebb történeteket. Azt képzeljük el, hogy elhívta randira a csaját (!), hogy konfliktus volt otthon, hogy visszatette-e a borotvahabra a kupakot (!!), hogy a csaja, aki valóban dekoratív, a műsorban is be lett nekünk mutatva, és úgy beszél, mintha papírról olvasná, és olyan büszke, mintha ő lenne first lady, szóval ez a csaj meg Tonyó bácsinak hívja, így utalva tudniillik a korkülönbségre, ami ha nem is oly nagy, de tisztes (!!!).

De miért gondolja Tonyó, hogy neki erre szüksége van? Nyilván a politikus is ember, nagy a farka, bedobja a csajt a bulvárba. Ez eddig rendicsek, de Szulák meg is tisztít. Lett légyen valami bármily ciki, megalázó és szánalmas, ha Szuláknak és a nevetőgépnek elmondod, akkor az már nem szánalmas, ciki és megalázó. Persze ne csodálkozzék senki, ha ezek után csak per Tonyó becézik a háta mögött.

1 megjegyzés:

pb írta...

nekem abban a 30 masodpercben, amig hajlando voltam, az tunt fel, hogy anti (tonyo) pici, a pmlag viszont nagy, anti es baratnoje szerelmes (ez jo), kezenfogva ulnek a musor alatt (ez jo?), tonyonak ez kurva kenyelmetlen lehet a meretek miatt igy nyujtott kezzel (ez biztos szar)