péntek, február 02, 2007

Botrány van


van Olaszban. Silvio két nőnek beszélt, a két megnyilatkozás szószerinti jelentését elfeledtem, retorikailag azt jelentette mindkettő, "meg akarlak dugni". Egyik nő se a felesége volt.


Aki viszont minderre dühös lett, nyílt levéllel zaklatott egy újságot, akik le is közölték a levelet, melyben a nej közli, bocásnatkérésre vár. Silvió legott, lehajtott fővel, bocsánatot is kér. De miért érdekes is ez, túl az olasz bulváron?


Azért, mert kb tavaly ilyenkor is Silvio potenciájáról olvashattun k. Akkor kijelentette, cölibátust gyakorol a néhány hónappal későbbi olasz választásokig. Értsd: nem az, hogy ő 70 és ennek "megfelelően"; de nem ám, mer ő testében 20 éves csődör, aki, Szamba Ottóval szólva, "a szálló verebet is megb@ssza". És akkor szavazzanak rá, ugye. (Nem tették.)


Elképzeljük Silviót (80), aki bemasíroz a rendőrségre, s feladja magát. Megerőszakolt egy nőt. (Szép, szőke, hosszúcombú.) Spin-doktorjai ekkor kettészakadnak. Az egyik iskola aszonyga, "Nemááááá..."; a másik ellenben úgy látja, igen, Silvio megragadta az utolsó lehetőséget. Végig kell vinni az ügyet, minél szaftosabban, a nő ellenkezett, ezt Silvio is tudta, dehát vitte a vére, a csődöré, mit a vére: büszke rá. Ésatöbbi. Silviónak börtönbe kell kerülnie. Így választják újra, akárki meglássa.


Nincsenek megjegyzések: