péntek, február 02, 2007

Puki


És most még csak nem is Nenad Puljezevicsről, meg a kézi-vb-ről lesz szó, hanem az az alcím, hogy

A szubkultúra szórakoztatja magát

A Marom ugyanis Tu BiSvátot rendezett a Sirályban, aminek keretében volt beszélgetés. Ez persze a kedélyes unalomba fulladt volna, ha P. András, pszichopata nem gondolja másképp. De ő másképp gondolta, és (az orrom előtt másfél méterrel) lehajolt, matatott, puki, majd elsétált. Másoknak meg kaparni kezdett a torka. Ablkanyitás, szellőztetés, köhögés.

P. Andrásnak problémája van mindennel és mindenkivel, pl. a beszélgetésen résztvevő neolipót Vegaman és csapata az Indymedia url-je kapcsán van konfliban vele. viszont sokan ismerik őt. A judapestes Shadai még telefonált is vele az eset után, hogy ezt akkor hogy gondolta, de aztán nem tudtuk meg.

Mindenesetre lehetett miről beszélni kicsit.

4 megjegyzés:

frédi flintoff írta...

clue-t kérek, ki az a p andrás?

pb írta...

kerdezd csillagot, a judapesteseknek viszont sikerult maguk szamara anti-zs cuccot krealni ebbol...

Névtelen írta...

pb: részemről nem "anti-zs cucc", hanem biztonsági cucc. de ezt egy neonáci vagy épp krisnás szórakozóhelytől is elvárnám, ha épp odajárnék. mármint, hogy legyenek felkészülve és felkészítve a _törvény által szabályozott_ követelmények szerint a potenciális veszélyhelyzetekre.

pb írta...

hello sdw,
orulok, hogy elneztel ide. termeszetesen pontosabb lett volna, ha leirom, hogy melyik hozzaszolasok azok, amiket ugy ertelmezek, hogy nagyon szeretnenek mindenkeppen felni egy kicsit, es persze, hogy jo volna, ha egy szorakozohelynek volnanak veszforgatolonyvei vagy barmi ilyen ize. az elobbi (a nagyon felni karas) azert rossz, mert a legertelmesebb zs cucc (a judapest igen!) kornyeken van ez, az utobbin meg esetleg lehet valtoztatni