szerda, január 17, 2007

Svasztik haza!


Pici blogunk nem bírja letagadni gyökereit és ráhajol a rasszizmusra. De csak mert figyel, hogy mi van. Rasszizmus az nincs, na de beszéd róla az van! (Oké rasszizmus is van, de amiről mi írunk, abban nincs.)

Van még szépességes koincidencia is! Hogy belép Románia meg Bulgária, és punkt akkor lesz Germánia a soros elnök. Kel koinci! A bolgár cigánygyűlölők kart karba az angol euroszkeptekkel és a kedves Zsanmaríval, és máris kész az EU-konform hatred-frakció. (Mohácsi Viktória meg tiltakozik.) És akkor Merkel azzal kezdi, hogy egyrészt nagyon kéne egy alkotmány (meg hogy legyen irány, együtt - ez remek), meg hogy akkor a maradék 18 állam is büntesse a holokauszttagadást meg a minden hozzá és nem hozzátartozó hatespeechet. Ja, meg a jelképeket, úgyhogy most már nemcsak Mohácsi Viktória, hanem a hinduk is tiltakoznak.

Az egészben az a rossz, hogy hallgatni kell a tv-ben az angol fascit, aki aszongya Merkelnek, hogy let the people speak és még igaza is van. Pedig a clear and present danger a szokásos kis rasszizmusra elégnek tűnik, csak alkalmazni kéne.

Ha viszont valaki csak adományokat gyűjt egy félhold alatt, meg toboroz, azzal semmi sincs kezdve.

Nincsenek megjegyzések: