csütörtök, január 18, 2007

Poor, poor David


Belegondolt Ön abba, hogy Dévid Bekem július elsejétől öt éven keresztül cc. 1,116,296 Ft-ot fog keresni óránként? És persze nemcsak akkor, amikor éppen legendásan ível, s nem is akkor, amikor legendásan nem ível, hanem akkor is, amikor a klozeton ül, meg akkor is, amikor rányomja a krémet a fogkefére.


Belegondolt Ön abba, hogy hány óra alatt keresi meg Dévid az Ön éves fizetését? Kiszámolta, hogy hány óra éjszakai alvás kell neki, hogy az összes ingóságunkat és ingatlanunkat megvehesse? Őrizze meg nyugalmát, kérem, tetszett volna elmenni idejében fotballozni, most Önnel írna alá szerződést a focista rokker Lálász LA-ből.


S gondolkozott Ön azon, hogy egy kiégett futball-legendának vajon miért fizetnek ennyit a nagy tengeren túl?


Jelentem, nekem van időm ezen gondolkozni. Jelentem, hiába gondolkozom, sajnos csak az az egy magyarázat adódik, amit már mindenki tud. A bugyikról van szó.


A nagy hír bejelentése óta ugyanis a bugyik nedvesednek az Államokban. Tessenek például böngészgetni egy kicsit a Bekem-magazin meszidzs-bordját. Egy kedves lányka elmeséli, hogy ő bizony két éves kora óta szokkerol, s nem telt el bő két év, amikor négyévesen látta Bekemnek egy szép félpályás gólját, nyilván a híreset és megismételhetetlent. Azóta tudja, hol a helye, immár nemzőképes, s autogrammot remél. Ehhez hasonló történetektől hangos most Amerika, ott nők ülnek a lelátón, ott nők fociznak általában, s kislányok viselik az LA Galaxy Bekem-mezét. S hiába igyekszik valami sértőt benyögni Kálderon, a Reál elnöke, hogy monnyuk Bekem egy közepes képességű hálivúdi sztárral ér fel: hálivúdi sztárnak neveztetni egyáltalán nem sértés, s az, hogy hálivúdi sztárként Bekem közepes tehetségű volna, hát az meg csak nem igaz...


But come on... show some love - biztatja Meg nevű rajongója (életkora ismeretlen) a sztárt az idézett lapon. Remélem, Dévid megfogadja a tanácsot, s remélem, hogy elérkezett végre a futball szexuális forradalma. Félig átlátszó mezek, rövidnadrág alól elővillanó tanga. Come on... come soon...

Nincsenek megjegyzések: