péntek, január 19, 2007

Németh Krisztián a MU-ban!


, szólt a hír a Nemzeti Sportban, állítólag címlapra is került az ügy még tavaly. Nem meglepő. A cikk "internetes forrásra" hivatkozott. Németh menedzsere az információt "sem megerősíteni, sem cáfolni" nem kívánta. Rejtély költözött kicsiny hazánkra, de örömteli rejtély.


Akkoriban (is) naponta kérdeztek, Gera hova megy, mert a "magyar lapok" megírták, hogy az Aston Villa, a Newcastle, a Tottenham (!), a Liverpool (!!), a Portsmouth, a Wigan (?) állnak sorba érte. (Most meg ugye a Middlesborough.) Akkor én megmondtam, hogy az "angol lapok" meg nem írták meg.


Köztünk legyen szólva, Gera nem hozott lázba. Németh azonban! Legott el is indultam a neten, hogy vajon mi lehet az internetes forrás. Nem volt nehéz megtalálni, mert egyetlen oldal volt, amin Németh és a MU egy sorban szerepeltek. Ez a lap Football Rumours volt, ahol valóban fehéren-feketén le volt írva, hogy Sir Alex januárban igazolná a tinisztárt. Üröm az örömben, bár erről (sem) a Nemzeti Sport nem számolt be, hogy ezt az oldalt az olvasók szerkesztik. Ki kell tölteni egy sablont, beírni, hogy ki hova megy és elküldeni. Frédi Flintoffot sajnos nem lehet eladni sehova, mert egy brigád "plauzibilitás" szempontjából lektorálja a beküldött híreket. (Bouba Diopot igen.) A mai napon nem lektoráltatott ki az a hír, mely szerint Thierry Henryt 30 millió fontért fogja a Liverpool leigazolni, valamint hogy a Chelsea a mai napon leigazolja Ronaldinhót. És itt megint jön az öröm, mert ma elküldöm nekik a hírt, hogy az MTK ráígért a Chelsea-re.

Nincsenek megjegyzések: