péntek, március 30, 2007

Elmarad és lemarad


Kora délután kaptam a hírt sms-ben, hogy elmarad a ma esti Maxim Vengerov-koncert. Annyira nem fájt a dolog, mint ismeretes Bouba Diop focista, s péntek esténként kispályás meccse van, csak Mrs. Diop ment volna megnézni a sztárt.

Csak merő kíváncsiságból (vajon mi történt?) felmentem a Müpa honlapjára, ahol semmi. Majd a Tavaszi Fesztivál honlapjára, ahol semmi. Délután négykor megint. És semmi. A nagy büdös Semmi. Nagy és büdös, hiszen a MüPa honlapján már délután kettőkor egyszerűen le volt szedve a koncert anyaga.

Tudták, hogy elmarad, de nem kell szólni, még a végén otthon maradnak és nem lesznek idegesek. Vagy akinek van esze, ebből is kitalálja, levettük, tehát elmarad.

Este már fentvolt a hír. Előbb a MüPa tette fel, hogy betegség miatt elmarad a buli, jegyeket lehet visszaváltani vagy jó lesz jövőre, s lehet továbbiakat megtudni a Fesztivál honlapján. A Fesztivál honlapján azt olvastam, hogy betegség miatt elmarad a buli, jegyeket lehet visszaváltani vagy jó lesz jövőre, s lehet továbbiakat megtudni a Fesztivál honlapján. Mondhatni szó szerint.

Én meg azon morfondírozom, hogy ha Mrs. Diop ment volna, Maxim is elküldhette volna Vengerovát maga helyett.

Nincsenek megjegyzések: