kedd, szeptember 11, 2007

Álszentsége Semjén Zsolt

Meg lettem szólítva. Na jó, meg lettünk. Tenap ugye Semjén Zsolt azt mondta az Országgyűlésben, hogy. Avval a mondatával persze simán egyetértek, hogy nem jó "a magyar zsidóságnak, ha egy rossz politika túszként löki előre Schwarz bácsit és Weisz nénit". Ja, tényleg. Az se jó, ha gyorsan leantiszemitázzák ezért a hozzászólásáért Semjén urat (bár azért az mindenképpen furi -ha nem is antiszemita-, hogy számon kéri a szadin a Tóra képviseletét, majd "megállapítja", hogy milyen zsidók vagytok ti). De azért az egész megszólalás úgy hamis, ahogy van.

Ha halgattam volna élőben (No fuckin' way!), az első szónál lehetett volna tudni, hogy nagy bénázás lesz. Izraelita (honitársaimhoz fordulok). Talán ha dzsamajkan raggamanokhoz, akkor. Kb mint a cigus-roma. Magyar zsidó nem mondja azt, hogy izraelita. 99% mert eszébe se jut, a maradék meg tudatosan, mert rossz emlékű neki a MIOK.

Na de mi a legproblmásabb a szövegben (már abban, amit ismerek belőle). Hát hogy mi a szarért az izraelitákhoz fordult. Mert ők/mi mozgatják/juk azt a politikát, ami őket "túszként löki előre"? Ezt azért még ő sem gondolja. Hogy vegyék/vegyük észre, hogy rosszul szavazunnk, legyünk rendes, jófej jobboldaliak és jól utasítsuk vissza ez agyalázatos politikát? Nos, egyrészt pl. amikor tvasszal a Mazsihisz arra szólított fel, hogy maradjunk otthon, vagy inkább menjünk külföldre március 15-én, akkor volt egy pici aáírásgyűjtögetés, de senkit se érdekelt, Zsoltit se (amúgy meg sokan nem szeretnek jidként megnyilvánulni közéletileg - ki érti, miért). Másrészt kicsi hazánkban van kb. 100 000 zsé. Vannak gyerekek, nem mindenki szavaz, egy választáson lehet nagyjából 60 000 zsidó szavazó. Nem azzal nyerik a választásokat. Ferenc mineln védelmi kampánya sem elsősorban zsééknek szól. És pont ez a baj, hogy Semjén úr ugyanúgy a többségnek űzen, amikor a kisebbséghez szól, és ugyanúgy túszul ejtené az idősödő bibsi házaspárt.

És akkor arról még nem is szóltunk, hogy vicces módon (ahogy Vevé is megemlíti) a Fidesz körül (hangsúly a körülön) sok a náci.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

a legszebb, hogy semlyén ugye KDNPs amiből nemisemléxem mitisjelent a K:), de mintha pont ő mondta volna egyszer hogy kdnp a magyar püspöki kar szócsöve a parlamentben...szekularizáció, meg ilyenek jutnak az eszembe...bolond ez az ország...a csúsztatások országa...nemisértem miért írtam ezt ide, hiszen aki nemlátja az vak...és azért névtelen mert nembízok senkiben :) és főleg nemszeretném hogy leverjenek egy árpádsávos baseballütővel csőváz