csütörtök, szeptember 06, 2007

Angol-zsidó



Beharangozó következik: szombaton nagy mennyiségű ivarérett magyar zsé férfi identitásválságba sodró fociélményére kerül sor, ha tetszik érteni. Anglia vs Izrael. Mindenki drukkol, ide is, oda is. Az biztos, hogy az angolok kb. 20-25 éve a híres orosz (vagy kanadai?) jégkorongmondás alapján állítják össze a csapatukat: végy egy rossz kapust. Sőt! Vedd a lehető legosszabbat! Shilton, James, Seaman, Robinson. Impozáns névsor.

Őszintén szólva egyetlen egy esetre emékszem, amikor életem során a szó szoros értelmében tátva maradt a szám a csodálkozástól. Tel Aviv egy nagyon jó helyen lévő, igen kellemes lakásában szörfölgettünk a sportcsatornák között. A San Antonio (vagy valamelyik másik NBA-s csapat) verte nagyon az MTA-t az egyiken, az izraeli ifjúsági csapat alázta a franciákat a másikon (a 94-es vb-selejtezők óta szegény franciák nagyon félnek tőlük), a harmadikon meg egyszer csak hopp. És akkor tessenek a enti videót megtekinteni. Nagy csönd lett a szobában.

Mindenesetre ha Paul bébi megint produkál valami hasonlót, akkor jöhetnek az összeesküvéselméletek, hogy hol is véd a kis béndzsa.

Egyébként a meccs magyar idő szerint hatkor kezdődik, előtte négytől magyar-bosnyák. Kettős rangadó (és ilyenkor szokták a legjobbfej bloggerek áthúzva írni, hogy Népstadionban) a tv-fotelből.

Nincsenek megjegyzések: