csütörtök, június 07, 2007

Döntőnek bizonyult


Várhidi Péter hogyaszongya:


"Jobban futballoztunk, mint Görögország ellen, de sajnos gólt nem tudtunk szerezni. A hazaiak első gólja után voltak helyzeteink, de Carew-t nem tudtuk kikapcsolni, és ez döntőnek bizonyult. Az első félidő végén és a második elején több lehetőségünk is volt, mégis mi kaptunk gólt. Ez a találat sorsdöntőnek is bizonyult, mert villámgyorsan jött a harmadik norvég gól, holott addig úgy tűnt, fel tudjuk venni a versenyt a házigazdákkal. Igyekeztünk ellenfelünk jobboldalára játszani, mert ott éreztem megfoghatóbbnak a csapatot, és ennek eredményeként sikerült is időnként létszámfölénybe kerülnünk a középpályán, de sajnos a tizenhatoshoz érve már semmi sem jött össze nekünk. Az eredmény ellenére ebből a meccsből is sokat tanulhatunk, a mai magyar válogatott fiatal csapat, a játékosok még sokat fejlődhetnek. Ma nem tudtunk a kellő határozottsággal védekezni, Pedersennel, Iversennel és Carew-val fizikálisan nem tudtuk felvenni a harcot, és ez döntőnek bizonyult."

Háromszor is döntőnek bizonyult valami a kapitány szerint. Elébb az, hogy Kerut nem tudtuk kikapcsolni, aztán Keru gólja, végül pedig az, hogy Keruval fizikálisan nem tudtuk felvenni a harcot.

Keru, Keru és Keru. Háromszor is Keru. A kapitány ezt leszámítva úgy látta, hogy jobban játszottunk, mint a görögök ellen, hogy több lehetőségünk is volt, hogy fel tudtuk venni a versenyt a házigazdákkal, hogy az ellenfél a jobb oldalon megfoghatóbb volt, hogy ebből a meccsből is sokat tanulhatunk.

No comment.

Nincsenek megjegyzések: