kedd, július 15, 2008

Mitől forrong a krikettvilág?



De tényleg, mitől? Forrong-e egyáltalán? E helyütt kell nagyon szomorúan hangot adnunk afeletti bánatunknak, hogy Frédi nem tudósít minket és nekünk. Kénytelenek vagyunk a hazánkban ideiglenesen állomásozó indiai matematikushordáktól tajékozódni. De ők lehet, hogy csak viccelnek! Nem lehet náluk tudni! Frédi, segíts!

Azt hallottuk, hogy van egy új indiai liga (talán ők?). Akik rámennek a pénzre. És sutba vágnak csomó minden mást. Tradíciót és/vagy hagyományt. Az öt- esetleg egy-kétnapos meccseket lenyomják 2-3 óra alatt. És közben boolywoodi zene szól. Állítólag (hiszi a piszi) Angliából is odaszerződtetnek játékosokat. Mit játékosokat: sztárokat, nagyágyúkat!

Frédi! Igaz-e mindez? (Mész-e oda te is, mikor nem a WSC címlapjáról nézel le ránk okosan.) S ha igaz, mit gondolsz erről? Mi erről a véleményünk? Örülünk, hogy végre nem csak Ámerikában és Brithonban van professzionalista sportkizsákmányolás, hanem éledezik a harmadik világ atomfegyvere? Avagy borzongva borzadunk? Ne hagyj minket a sötétségben és vigyél minket a Gonoszhoz!


Nincsenek megjegyzések: