szerda, szeptember 24, 2008

Oldjuk meg egyutt!



Aszongya, hogy mint amerikaiak es ne mint demkratak meg republikanusok jojjunk ossze Washingtonban, rakjunk egy nagy-nagy tuzet, de legalabbis a Bush bacsi vegyen minket be a szenator Obamaval egyutt egy jo kis targyalosdiba es akkor talaljunk megoldast.

Hat ez vagy nagyon jo, vagy nagyon hulyeseg. Marmint szigoruan a kampany szempontjabol, mert amugy remeljuk nem Bush, Obama vagy McCain talalja ki, hogy mi legyen a gazdasaggal. Szoval Obama mostanaban epp azzal forditott, hogy az emberek inkabb elhiszik, hogy a republi kozgazdaszok benazasanak kovetkezmenye a valsag. Szoval ezzel kibujni a vita alol nagyjabol egy beismeressel egyenerteku. Persze lehet, hogy sokakat meghat az "egyutt, mi amerikasok"-dumcsi.

2 megjegyzés:

Bouba Diop írta...

ja, megmondta aKirály is:

http://index.hu/politika/kulfold/usa/feher_haz/2008/09/25/mccain_fura_kiserlete/

pb írta...

na de en mennyivel hamarabb raktam ra a lukteto utoerre az ujjaimat. amugy meg vicces, hogy ma reggel persze jott az emlekezteto a republikanusoktol, hogy holnap debate-watch party, szoval ok is ugy gondoljak, hogy lesz vita. (persze obama mar mondta tegnap, hogy lofaszt lesz a vita elhalasztva)