péntek, október 10, 2008

Maromtető

Mindjárt Szukot. Aki otthon van és utazik zs-ben, az mehet a Maromtetőre: zene, kaja szóban és kajában, egyéb beszélgetések Sábtáj Cvitől az MTK-VAC versenyfutásig.

2 megjegyzés:

frédi flintoff írta...

Őszintén, nekem nem volt véleményem a kérdésben, zsigerileg persze Obama, de azon túl, túlzok, de tényleg semmi különbséget nem láttam. Tényleg túlzok, de akkor nem jönne a csattanó...
... hogy hát ez a Sarah Palin... ez valami elképesztő. Ha vki megválasztja alelnökjelöltnek SP-t, szerintem nemhogy külügyi tanácsadónak ne menjen a zakó után, de sheova ne menjen. tényleg sokkoló.

Igaz, a másik dolog, ha már sokk, most hogy az MTK-VAC versenyfutásról olvasok, hogyhát mégsem mozog a föld...

pb írta...

sp-vel kapcsolatban 2 dolog:

1, dick cheney-t leszamitva az alelnokok altalaban nem sok vizet zavarnak. pl al gore se csinalt semmit clinton alatt, csak amikor mar eldontotte hogy majd elnok szeretne lenni.

2, sp nevezese sima belpol. huzas volt, egyreszt a veresszajubb republikanus szavazoreteg mobilizasara, masreszt kiabrandult noi hillary-fanokert. az elsot nyilvan teljesiti, a masodik eleinte ment. ezen felul meg egy a-hole. es nyilvan mccain ezt most megszivja. egyetemi szobatars zsido bacsi aszonta a vp-debate utan, hogy ha leul sp egyszer meg rendesen egy ujsagiroval interjura, akkor szavaz mccainre, merthogy o konzi. (eloszor az is feltetel volt, hogy ne hasaljon nagyot sp, de aztan aszonta, hjogy ha hasal, akkor ugyis annyi szavazatot veszit mccain, hogy az ove mar nem szamit.)

azota eljutott oda, hogy penteken azt magyarazta egy haverjanak telefonon, hogy o sp miatt nem szavaz mccainre.