szombat, augusztus 30, 2008

Egy utazás tanulságai

Azért jó egy tíz órás repülőút, mert három film megnézése után még mindig rohadt sok van hátra belőle. És miután kiderül, hogy a Kung-fu Panda harmadjára is nézhető, a Made of Honour elsőre kibírható, Jodie Foster pedig egészen szarba is eladja már magát, azután végre következi valami értelmes: előzetesek.

Szóval szeptember 7-étől a mozikban a Coen-tesók új filmje, és gyönnek a sorozatok is. Bár valószínűleg még a Six Feet Under-guru Alan Ball miatt se fogok tv-re előfizetni (márcsak azért sem, mert kéne hozzá tévé is), de egy kicsit kiváncsi vagyok a True Blood-ra. A hivatalos lapon még képregény is van. Persze a hosszított beszélős amerikai trailer alpján szar lesz, de ebben a stílusban minden szarnak tűnik, szóval hátha nem.

Aztán csak vége lett az útnak, és az Atlanta-Memphis járatnál láthattam, hogy milyen is az amikor pénzzel próbálják meggyőzni az embereket, hogy menjenek egy későbbi géppel, mert óverbukkolva van a flájt. 200 dollárnál majdnem belementem, de aztán kiderült, hogy ez Delta-dollár és csak repjegy-vásárlásra lehet használni.

Nincsenek megjegyzések: