hétfő, augusztus 25, 2008

Ria-ria-hungária, Peking a győzelem városa

Három az igazság, megmondta Mátyás...

5 megjegyzés:

frédi flintoff írta...

Eh, mindez már passzé. Hisz tegnap a Fradi lenyomta a Bcsabát! 6-1-re! És Ferenczi Pilács 10-est kapott a szaklaptól. Vagyis, by definition, ahogy ő játszott a Bcsaba ellen (11 ember, majd a 10. perctől 10 ember, majd a 66-tól 9 ember), annál jobban nem játszhatott senki még e kerek földön.

Névtelen írta...

Úgy játszott, mint Illés Béla a III. ker. TVE ellen.

Bouba Diop írta...

A mai Nemzeti Sport két oldalt is szentelt Lipcsei sérülésének, és hát, ők is kimondták, mi is mondjuk ki, Lipcsei pótolhatatlan a Fradi számára. Mondta ezt edző, a frissen tízpontos Ferenczi Pilu, és mondta a Nemzeti Sport három újságírója.

Nagyszerű stratégia, mert ha harmadszor sem jutnak fel, akkor Lipcsei volt nélkülözhetetlen, máskülönben pedig ennek ellenére és főképpen érte fognak feljutni. Az utóbbi lehetőséget (érted játszunk, Peti), Ferenczi Pilu nem is felejtette el megjegyezni.

pb írta...

ugy jatsztott, mint gregor az mtk ellen:

gregornak 4-esert 10-es
MTK-Honved 0:4
golszerzo: gregor 4-et

frédi flintoff írta...

utánanéztem: a 10es osztályzat világklasszis rodukciót takar. eszerint tehát úgy játszott (ahogy gregor is, ahogy béla is, vagy ahogy, khm, én a kerék utcai ált.isk. ellen), ahogy biros vasárnap. feltéve, hogy utóbbi is 10est kapott volna.