vasárnap, március 22, 2009

Sweet 16

Elkezdődött! Sőt, már másfél fordulón túl vagyunk, a Memphis szempontjából kettőn, és eddig minden oké (ahogy a cím is mutatja 16 között a Tigers), azaz majdnem.

A csütörtöki első meccs után a The Daily Helsman diáklap Saved by Sallie címlappal jelent meg. Jó szarul játszott a Memphis a régió második kiemeltjeként
a tizenötödiknek rangsorolt Northridge ellen. Roburt Sallie, aki mint mindig, most is csere volt, dobott 35 pontot (az évadban 4,5 volt az átlagja) és ezzel továbblőtte a csapatot. A második félidőt volt szerencsém az egyetem színházépületében megnézni: egy kicsit többen voltak, mint Obama beiktatásakor.

Ma viszont simán agyagbadöngöltük a Marylandet: 2:4-nél volt egy 15:0-ás sorozat, onnantól mint az ágybaszarás. Végén még Preston is kapott másfél percet- szerzett egy lepattanót. Jövő csütörtökön már a 8ért megyünk.

És akkor nézzük a legérdekesebbet: tényleg lehet ingyért nézni a neten az összes meccset. Lehet nézni csak az eredményeket egyszerre (ennek mondjuk leginkább az első fordulóban volt jelentősége, amikor általában 4 meccs futott egyidőben, ma meg holnap már csak 2, aztán meg már annyi se) vagy annak a meccsnek a közvetítését, amelyik a leginkább érdkel minket. És nyilván rohadtul megéri a tévétársaságoknak is (akiknek a közvetítését átveszik), mert a reklámok persze jönnek a neten is, kosármeccsen van egy csomó commercial time out és persze az egyszerre futó meccseknél öszehangolják ezeket, hogy ide-odaugrálgatással ne lehessen kicselezni a hirdetőt. De monnyuk minek, olyankor lehet kimenni pisilni/sört nyitni/lehülyézni a másikat (ja, azt máskor is).

Nincsenek megjegyzések: