szerda, január 23, 2008

K-Európában mindenki frusztrált köcsög

A szlovákokkal mostanság nagyon jóban vagyunk. Volt ez a lőjjünk Malina Hedvigre videó, most meg miről számol be kedvenc, nagyon furi focis oldalunk?

Budapest, január 23., 20.15 Ismét volt konfliktus a Honvéd nemzetközi edzőmeccsén.

A kispestiek mai edzőmeccse nem múlt el "etnikai villongások" nélkül. Supka Attila csapata ezúttal a felvidéki Rózsadomb (Ruzomberok) játszott, a találkozó végig nagyon kemény - esetenként fölöttébb sportszerűtlen - volt, a vendégek néha olyanok voltak, mintha valamiféle gyűlölettől vezérelve játszottak volna.
Az indulatok a 88. percben szabadultak el végleg, akkor a végig alattomosan és durván játszó Jurcot kiállította a játékvezető. Az említett szlovák sportember (?) leköpködte a Honvéd játékosait, majd magából kivetkőzve, többször is elkezdte üvöltözni, hogy "prostituált magyarok!"
Ezt persze nem hagyhatták szó nélkül, akiknek megsértette a hazafiasságát, de mivel már csak pár perc volt hátra a meccsből, nem fulladt botrányba a találkozó. A lefújás után az öltözőfolyosón még mindig téma volt Jurc esete, aki nem kért bocsánatot, sőt, még pökhendien visszaszólogatott az őt számon kérőknek. A többszörös magyar túlerőt látva azután végül bemenekült az öltözőbe, végül lecsillapodtak a kedélyek...
A Ruzomberok legközelebb február 13-án, Pasaréten lép pályára, akkor a Vasas ellen játszik majd...
(s.z.)

Az utolsó mondat, na azt nagyon bírjuk értékelni. De meg is van az eremény. Most a sima kurvaanyás hoyyászólásokat elfelejtjük és rögtön a hatodik kommentet ragasztjuk ide:

Jól el kell verni a férgeket Pasaréten! mad
Elértük célunkat. Sőt, a nyolcadik hozzászólásban megérkezünk a végállomásra is.

Remélem kap pár meccs eltiltást a szlovák szövetségtől, csak attól tartok ott inkább megsüvegelik ezért a kijelentésért. Ha zsidózott volna akkor tuti fél évre eltiltják, de csak ha a magyarokat szidta...


Nincsenek megjegyzések: