kedd, augusztus 21, 2007

No comment!


Bocsánat, bocsánat, de netügyi kiselőadás jön.

Szóval olasó kattint, olvas. Általában. Van viszont egy nagyon látványos kisebbség, akiknek egyre nagyobb lehetőségeik vannak. Ők a kommentelők. (És most nem az elsőzőkre gondolok.) Az van, hogy ők sokat kattintanak, keveset lvasnak, viszont szeretnék, ha a saját baromságaikat nagyon sokan olvasnák.

És eljöttek az új idők, a fényes szelek, és a hvg cikkeit, az origo cikkeit is lehet kommentálni, az index összes blogjába visszatették a kommentelési lehetőséget (valszeg rájöttek, hogy nagyon durván felnyomja a kattintási adatokat, és akkor inkább elviselik a sok hülyét).

Kicsit kerestem, de nem nagyon egy kb két hónappal ezelőtti cikket a haarecből, persze nem találtam, mindenetere arról szól, hogy az extremisták kommentálnak leginkább. Szegények (mármint a haarecesek), ugye náluk is lehet kommentálni. De arrafele azért legalább indok volna, hogy ugye lőnek vagy ha nem, akkor lőhetnének.

De nálunk ilyen nincs. Viszont bőven elég annyi, hogy a magyar szövetségi kapitány egy emtékást hívott be pótlólag a magyar keretbe. (A cikk az nb1.hu-n jelent meg aug 19-én Pintér még fel sem fogta címmel, linkelni nem tudom, mert pop-upként vannak arrafele az írások. Tessék megdolgozni azért a 120 őrült kommentért!) Értik! Egy emtékást.

Mostani kedvencem viszont ez itten. Az a hír (éppen az origón, de másutt is volt), hogy Csehországban (igaziból még tavasszal, de csak most tűnt fel) feltettek egy zsidó-listát a netre. 200 cseh és szlovák közéleti névvel. És akkor ugranak a zemberek hogy igen, igazuk van, jó azt tudni, ez nem antiszemi, csak természetes kiváncsiság, meg amúgy is jogunk van rá, hogy tudjuk, hogy kié micsoda, kitől kell megvédeni. Na ez így rendben is lenne, hangos hülyék uralják a kommentmezőket. Amiért igazán szeretem én eztet és pont eztet az az, hogy itt nyilván nem olvasták magát a cikket kedves barátaink. A cikkbeli listán ugyanis Duray Miklós is rajta van, meg az egész cseh és szlovák politikai elit az összes oldalról, tehát kb a Kossuth téri zsidifelsorolás a szint Orbánostul mindenestül.

Azt meg nyilván nem várhatjuk el, hogy valaki tudja, hogy egy kétszáz fős j-lista Csehországból egyszerűen muszáj hogy tartalmazzon nem-zsidókat is.

Nincsenek megjegyzések: